Bruiloft vieren nabij Breda? Wij hebben speciale arrangementen voor een onvergetelijke dag

In Terheijden nabij Breda kunt u in ons partycentrum op een toplocatie uitstekend terecht voor het vieren van uw bruiloft. Voor het organiseren van een receptie of feestavond hebben wij meerdere zalen ter beschikking met ieder een eigen identiteit en karakter. Daarnaast bieden wij speciale arrangementen voor zowel grote als kleine gezelschappen voor een geweldig feest. Verder op deze website worden deze arrangementen uitgebreid beschreven. Wilt u een bruiloft op maat? Ook dat kan natuurlijk. Geef uw wensen aan ons door en u krijgt van ons een vrijblijvende offerte.

Neem contact met ons op

Toplocatie niet ver van Breda

Een goed verzorgde bruiloft begint met het kiezen van een geschikte locatie. Op onze locatie nabij Breda treft u meerdere zalen aan waar u een keuze uit kunt maken. Voor grotere gezelschappen kunnen wij zalen met elkaar combineren, zodat iedereen voldoende plaats en ruimte heeft. Sommige gasten willen graag een goed gesprek en anderen willen graag swingen op uw bruiloft. Daar houden wij rekening mee, zodat elke gast tevreden zal zijn.

Kwaliteit en een uitmuntende service staan bij ons hoog in het vaandel. Het zijn ingrediënten die zeker niet op uw bruiloft mogen ontbreken. Wij zorgen voor een perfecte catering en aankleding en inrichting van de zaal, precies zoals u dit wenst. De inrichting van een zaal is afhankelijk van de grootte van het gezelschap, maar ook kunnen wij een zaal het karakter geven zoals u dit in gedachten heeft.

Iedere bruiloft vergt een goede voorbereiding

Een bruiloft begint met een goede voorbereiding en organisatie. Wij kunnen het ons voorstellen dat u dit lastig vindt, want zo’n feest organiseren vraagt om een specifieke voorbereiding. Om alles in goede banen te leiden is een ceremoniemeester vaak niet voldoende, zeker niet bij een groot feest. Wij regelen graag alle praktische zaken voor u, zodat u zonder zorgen van uw heuglijke dag kunt genieten. Daarnaast kunnen wij goed improviseren, zodat ook onverwachte zaken geen belemmering zijn voor het verloop van uw bruiloft.

Iedere bruiloft is bijzonder, want elk bruidspaar heeft specifieke wensen. Het organiseren van een bruiloft is voor ons steeds weer een uitdaging. Wilt u een intieme sfeer? Gezellige zaal om te dansen? Een onderonsje in de bar? Bij mooi weer drankjes op het terras? Het kan allemaal. Onze feestlocatie heeft een gemoedelijke sfeer waar elke gast zich al snel thuis voelt.

U vindt bij ons een jarenlange traditie gecombineerd met stijl en comfort. Ons pand dateert uit de 18e eeuw en de onderneming wordt gerund door inmiddels alweer de derde generatie. Omringd door een professioneel team organiseren wij ook graag úw bruiloft. U kunt uw bruiloft op onze locatie zo uitgebreid maken als u zelf wilt, zodat u ook de kosten in de hand kunt houden. Vooraf zorgen wij voor duidelijke afspraken, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt staan.

Vraag een offerte aan

De kosten van een bruiloft kunnen al snel behoorlijk oplopen. U kunt dit voorkomen door onder meer heldere prijsafspraken met ons te maken. Soms is het een kwestie van prioriteiten stellen, maar dit is afhankelijk van uw budget. Maakt u maar eens vrijblijvend een afspraak met ons. Wij laten u graag weten wat de mogelijkheden zijn en bovendien kunnen wij u dan ook meteen onze mooie locatie nabij Breda laten zien. Uiteraard kunt u direct een offerte aanvragen via deze website. Laat ons gerust weten hoe wij u van dienst kunnen zijn.