Bijzondere locaties voor uw bruiloftsfeest in Noord-Brabant. Scherpe prijzen en hoge kwaliteit

Wij bieden u één van de meest bijzondere locaties in Noord-Brabant om uw bruiloftsfeest te vieren. Of u nu een klein intiem feest of een uitbundige bruiloft organiseert, wij hebben voor u een passende en unieke locatie in Terheijden, vlakbij Breda. Een locatie met vele mogelijkheden om uw bruiloftsfeest origineel en in stijl te vieren. Voor een fantastische bruiloft hoeft u bij ons zeker niet de hoofdprijs te betalen. Wij hanteren scherpe prijzen en bieden een uitmuntende service. Bent u benieuwd naar wat de kosten zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem gerust eens contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met ons op

Bruiloftsfeest op maat

U kunt kiezen uit één van onze originele bruiloftsarrangementen of voor een bruiloftsfeest op maat. Een bruiloftsfeest op maat betekent dat al uw wensen op elk gebied gerealiseerd worden. U kunt de zaalinrichting, catering en het entertainment naar keuze bepalen. Eventueel kunnen wij onze zalen met elkaar combineren als het om een groot gezelschap gaat.

Locaties in Noord-Brabant om uw bruiloftsfeest te vieren zijn er in overvloed. Wat onze locatie zo bijzonder maakt, is dat u op 50 meter afstand de ceremonie kunt laten voltrekken. In Terheijden kunt u trouwen in het ruim 200 jaar oude ‘Witte kerkje’. Er is ruimte voor ca. 120 zitplaatsen en u kunt de kerk naar wens laten inrichten met bijvoorbeeld bloemen en kiezen voor uw eigen muziek. Na afloop kunt u besluiten om eventueel per koets naar onze locatie te komen om uw bruiloftsfeest verder te vieren. Romantiek ten top!

Gedurende het hele jaar staan wij voor u klaar om uw bruiloftsfeest onvergetelijk te maken. Van een groots feest tot een klein, intiem feest. Kiest u voor één van onze bruiloftsarrangementen? Dan maakt u een uitstekende keuze, want wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Een ander voordeel is dat u van tevoren weet wat de kosten zullen zijn van uw bruiloftsfeest. U komt niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Bijzondere arrangementen

Bij een all-in arrangement kunt u 20 daggasten uitnodigen en maar liefst 100 gasten voor een geweldige feestavond met een professionele drive-in-show en lichtshow. De voetjes gaan van de vloer en er kan heerlijk worden gedanst tot in de kleine uurtjes. Ook de huurprijs van onze locatie is hierbij inbegrepen. Wilt u een bruiloftsfeest met een luxe catering en alles wat daarbij hoort? Ook hiervoor hebben wij een speciaal arrangement. Verder op deze website kunt u hier meer over lezen.

Uw bruiloftsfeest verdient een bijzondere locatie, want het is één van de mooiste dagen van uw leven en dat mag op een onvergetelijke manier gevierd worden. U vindt bij ons één van de beste locaties in Noord-Brabant vlakbij Breda. Wilt u meer weten? Maak dan gerust een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan. U krijgt dan een duidelijk overzicht van de kosten aan de hand van uw wensen. Gemakshalve geven wij u nog een overzicht vanuit welke plaatsen wij uitstekend te bereiken zijn.

  • Breda
  • Drimmelen
  • Etten-Leur
  • Klundert
  • Moerdijk
  • Oosterhout
  • Zevenbergen