Gaat u met de bus naar Brabant, Breda, België, Zeeland of Rotterdam voor bedrijf- of beursbezoek, dagtocht of personeelsuitje? Reserveer dan via uw autocar- of touringcarbedrijf uw diner, buffet, lunch, koffietafel of koffie met gebak.

groepsmenu 2022

Nog geen bus gereserveerd?
U mag natuurlijk ook rechtstreeks met ons contact opnemen voor een reservering. Onderaan deze pagina staan linken van diverse busmaatschappijen waar wij onder andere mee samenwerken.

We hebben ook een arrangementen folder voor groepen vanaf 20 personen die reizen per touring – of autocar. Ochtend, middagprogramma’s of complete dagarrangementen voor een gezellig dagje uit in Brabant en omgeving voor uw vereniging of familie. Wij kunnen voor u ook een gids in de bus verzorgen voor een rondrit naar bijvoorbeeld

  • Breda en omgeving
  • Westhoek van Brabant
  • Rotterdam
  • Grensstreek Belgie
  • Turnhout

Klik op de arrangementen groepen 2022  ‘ voor onze complete arrangementenfolder. Wenst u een arrangement op maat dan kunt u gebruik maken van de ‘Offerte op maat’ button.

arrangementen groepen 2022 let op! een touringcar is niet inbegrepen in onze prijzen. Hieronder vind u een link met touringcars in Nederland en België

Bussen Belgie
Bus idee

Uw busreis smakelijk combineren met een diner, buffet of lunch bij ons!
Of neem contact op