Op zoek naar een bijzonder dagarrangement in Noord-Brabant? Wij bieden vele dagtochten!

Elk dagarrangement dat wij aanbieden wordt door ons geheel verzorgd. Bij aankomst staat er een uitgebreide koffietafel voor u klaar, waarna wij verschillende activiteiten met u kunnen ondernemen. Wilt u bijvoorbeeld varen op de Biesbosch en een kijkje nemen in het Vincent van Goghhuis? Of broodjes bakken voor een lekkere broodmaaltijd in het Bakkerij Museum in Oosterhout, net ten noorden van Breda? Of wat denkt u van een busarrangement voor een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje? En na zo'n busreis kunt u samen met uw gezelschap heerlijk genieten van een overheerlijk diner. Deze busarrangementen zijn altijd bijzonder geslaagd te noemen. Of wat te zeggen van een bruiloft? Eenieder wil toch met zijn huwelijk een origineel en prachtig huwelijksfeest. Voor jong en oud (onder andere gepensioneerden) hebben wij de allerleukste dagtochten en originele busarrangementen opgenomen in onze folder. Bekijkt u maar eens de mogelijkheden. Groepen vanaf 20 personen kunnen hieraan deelnemen. Heeft u vragen of speciale wensen? Neem gerust eens contact met ons op.

Neem contact met ons op

Samen een dagje uit is vooral erg gezellig. Noord-Brabant is een bourgondische provincie waar u dit bij uitstek kunt doen. Lekker eten en drinken en samen iets ondernemen wat u nog niet eerder heeft gedaan. Onze bijzondere dagarrangementen bieden voor elk wat wils. Wij organiseren voor u ieder soort huwelijksfeest, themafeest, trouwfeest of verjaardag. In onze folder staan vele originele dagtochten waar u een keuze uit kunt maken. Hier vindt u ook unieke winterdagtochten!

Unieke dagtocht in Noord-Brabant

Onze dagtochten zijn stuk voor stuk uniek, maar bijzonder is toch wel de dagtocht met een bezoek aan de kamelenmelkerij in Berlicum; deze is heel origineel. U ziet hier hoe de kamelen worden gemolken en kunt u kamelenmelk proeven. Sommige mensen vinden dat kamelenmelk wat zouter en pittiger smaakt dan koemelk, maar het is zeker de moeite waard om eens te proeven. Na het bezoek kunt u genieten van een heerlijke lunch in ons restaurant De Gouden Leeuw. Vervolgens gaat u weer op pad. Dit keer vergezeld van een ervaren gids die u met de bus meeneemt naar de westhoek van Brabant. Wij rijden langs typische dijkdorpen waarna u kunt wandelen door de historische Oranjestad aan het water, Willemstad. Het dagarrangement wordt afgesloten met een heerlijk driegangenmenu.

Onze dagtochten voelen aan als mini-vakanties, want u bent er echt even helemaal uit. Onbezorgd op pad en volop genieten. U kunt gaan met een groep, vereniging, sportclub of bedrijfsmedewerkers; wij maken van elke dagtocht een feest. U kunt een compleet busarrangement boeken, zodat u zich ook over het vervoer geen zorgen hoeft te maken. Zeker als u met een grote groep een dagtocht gaat maken is dit praktisch. Onze eetgelegenheid is bereikbaar met touringcar en autocars waardoor u het voordeel heeft dat u voor de deur kunt uitstappen en u met uw groep kunt genieten van, onder andere, een heerlijk middagmaal of diner in ons groepsrestaurant.

Speciale busarrangementen

In ons winterprogramma vindt u vele leuke dagtochten die u in kerstsfeer kunnen brengen; deze zijn met name geschikt voor ouderen, gepensioneerden en senioren. Vooral ons busarrangement naar Rotterdam is meer dan de moeite waard. Vanaf 5 december is Rotterdam al helemaal in kerstsfeer gedompeld. U krijgt volop gelegenheid om kerstinkopen te doen in deze prachtige havenstad. Uiteraard is er ook een rondvaart in het programma opgenomen.

Dagarrangementen en vooral busarrangementen in Noord-Brabant zijn populair. Heeft u een leuke dagtocht gezien in onze folder? Wacht dan ook niet al te lang om te reserveren. Heeft u bijzondere wensen? Ook een dagarrangement op maat is mogelijk. Uiteraard kunt u ook met ons een afspraak maken om een en ander nader te bespreken. Gemakshalve geven wij u nog een overzicht vanuit welke plaatsen wij uitstekend te bereiken zijn, mede gezien onze gunstige ligging nabij de A16, A59 en E19.

  • Breda
  • Drimmelen
  • Etten-Leur
  • Klundert
  • Moerdijk
  • Oosterhout
  • Zevenbergen