Wij bieden de leukste daguitstappen voor senioren, een uitje met de autocar om nooit te vergeten!

Onze geheel verzorgde dagarrangementen bieden voor elk wat wils. Dankzij de grote variatie in activiteiten is er voor iedere groep wel een groepsarrangement te vinden dat aansluit bij de interesses en mogelijkheden van alle leden binnen de groep. Ook voor senioren die minder goed ter been zijn, zijn er tal van mogelijkheden om te genieten van een daguitstap met bezienswaardigheden die makkelijk toegankelijk zijn. Zoals bijvoorbeeld een bezoek aan het rijtuigenmuseum en de hank-o-motief, een rondvaart door de Biesbosch of een rondrit met de duinexpress. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden want in onze uitgebreide arrangementenfolder vindt u nog veel meer mogelijkheden. Kijkt u deze eens rustig door om te zien welke van de daguitstappen voor seniorengroepen het meest geschikt zijn voor uw gezelschap. En komt u er niet helemaal uit, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en maken aanpassingen op maat indien nodig.

Neem contact met ons op

De Gouden Leeuw denkt mee met senioren en andere doelgroepen

Zo hebben wij al vele daguitstappen verzorgd voor Okra, de vereniging van, voor en door 55-plussers. Zoals bijvoorbeeld het busarrangement dat u langs de oude smokkelroute in de grensstreek van België en Nederland voert met aansluitend een bezoek aan het gevangenismuseum in Merksplas. Dit is met name voor senioren een interessant groepsuitje. Een ervaren gids vertelt u tijdens de bustocht alles over de rijke smokkelgeschiedenis van dit gebied, waarna u in het gevangenismuseum alles te horen krijgt over de cultuurhistorie van de landloperskolonies en de geschiedenis van straffen en misdrijven door de eeuwen heen. Ook voor Femma, de vrouwenvereniging voor Vlaanderen en Brussel bij uitstek, hebben wij al menige creatieve of culinaire daguitstap mogen organiseren. Zoals een bezoek aan ´t Kersenhof in Raamsdonk, waar u heerlijke kersenvlaai krijgt en een rondleiding door de boomgaard met het kersentreintje, een demonstratie bloemschikken bij het Hortensiavrouwtje of een bezoek aan het bakkerijmuseum in Oosterhout, waar u uw creativiteit kunt uitleven met het zelf bakken van originele broodjes en koekjes.

Daguitstappen met broodmaaltijd of avondmaal

Wat onze groepsarrangementen gemeen hebben is dat er altijd een heerlijk driegangen menu op het programma staat. Dit menu kan geserveerd worden als middagmaal of als avondmaal, bij aanvang van uw dagtocht of ter afsluiting daarvan. De autocar brengt u hiervoor naar ons goed bereikbare centrum in Terheijden, nabij Breda. Daarnaast zijn bij de langere dagtochten een broodmaaltijd of uitgebreide koffietafel inbegrepen. Ook dit is naar keuze als middagmaal of als avondmaal te nuttigen.

Het enige dat u hoeft te doen is de bus of autocar reserveren die u naar de plaats van bestemming brengt. Dit kan zijn een locatie waar uw daguitstap begint of ons zalencentrum De Gouden Leeuw in Terheijden, Noord Brabant. Wij verzorgen de rest. Daarbij houden wij altijd rekening met uw speciale wensen. Met onze ruime ervaring in het organiseren van dagtochten voor de meest uiteenlopende groepen zijn wij er zeker van dat wij ook uw daguitstap tot een onvergetelijk succes kunnen maken. Onze locatie is erg goed te bereiken vanuit België en Nederland. Ons zalencentrum is uitstekend bereikbaar vanaf de grote snelwegen en is gelegen vlakbij de A59, A16, A27 en vanuit België de E19. Aarzel dus niet langer en neem contact op voor een vrijblijvende offerte of leg ons uw ideeën voor een op maat gesneden groepsarrangement voor. Ons is niets te dol, wij zijn u graag van dienst!