feestgids 2022-2023

Stel uw familiefeest of themafeest volledig zelf samen in onze feestzaal

Naar gelang uw wensen en het aantal gasten die verwacht worden kunnen de feestzalen volledig worden aangepast. Zo kunnen er groepen ontvangen worden vanaf 30 tot 250 personen. Alle zalen op onze feestlocatie nabij Breda zijn voorzien van airconditioning en zijn bijzonder sfeervol aangekleed. De feestavond, recepties en diners worden geheel naar uw wens ingevuld. Onze feestzaal nabij Breda is dan ook geheel naar eigen stijl in te richten. U kunt de verschillende ruimtes met elkaar combineren. Een perfecte combinatie voor een familiefeest, themafeest of bedrijfsfeest.

Iets te vieren? De Gouden Leeuw Terheijden biedt de oplossing!
Of neem contact op

Sfeervolle feestruimte

Wat u ook te vieren heeft, onze feestlocatie nabij Breda biedt de oplossing. De Gouden Leeuw Terheijden verzorgt uw feest met groot plezier van a tot z. In onze sfeervolle feestruimte met bar, dansvloer en terras kunt u met elk gezelschap terecht. Wij passen de ruimte aan uw wensen aan.

Dus bent u op zoek naar een feestzaal nabij Breda? Dan biedt De Gouden Leeuw Terheijden wellicht de oplossing. Voor de prijzen voor onze feestzaal kijk in onze feestgids  of vraag een ‘offerte op maat‘ aan.

feestgids 2022-2023