Feestlocatie Breda

Diverse mogelijkheden

De Gouden Leeuw Terheijden heeft verschillende mogelijkheden, van themafeesten tot dinershows, van een karaokeavond tot een feest op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring en netwerk zijn wij in staat om elk bedrijfsfeest in Brabant tot een succes te maken. Of het nu gaat om een groep van 20 personen of 400 personen, wij hebben de juiste locatie met een passend programma.

Zo kunt u kiezen uit verschillende zalen passend op het gezelschap en het programma van uw personeelsuitje in Brabant.  Bent u met een klein gezelschap dan is het café al snel gezellig met de sfeervolle bar en inrichting in grand café stijl.

feestgids 2022-2023

Van grotere tot kleinere bedrijfsfeesten? Wij kunnen het aanbieden, meer info:
Of neem contact op

Grotere bedrijfsfeesten

Ook voor het organiseren van een groter bedrijfsfeest voor bijvoorbeeld 300 a 400 personen kunt u terecht bij de Gouden Leeuw. De gouden Leeuw beschikt over meerdere ruimtes zoals bijvoorbeeld De Bassment.  De Bassment is gelegen onder het gebouw. De zaal kan ingezet worden in combinatie met andere zalen voor uw bedrijfsfeest, maar het kan ook als separate feestruimte gehuurd worden. De Bassment is een discobar met computergestuurde lichten, muziek en plasmaschermen. Het is voorzien van een eigen toiletgroep en garderobe. Een unieke ruimte, speciaal geschikt voor elk bedrijfsfeest in Brabant.

Een bedrijfsfeest in Brabant bij de Gouden Leeuw Terheijden is volledig naar eigen wens in te richten.

Themafeest als bedrijfsfeest in Brabant

Wilt u graag voor uw bedrijfsfeest een thema centraal laten staan dan kunt u bijvoorbeeld onze diverse ruimtes combineren waardoor uw gasten kunnen genieten van drie verschillende themafeesten gedurende de avond.

Zo kan er in grote zaal gedanst worden op de verlichte dansvloer in de stijl van een jaren ‘60/’70 party met Drive-in show. Waar ook een kappershop aanwezig is waarbij de haren van uw gasten in de stijl van de jaren 70 wordt gebracht. Maar ook candy girls en diverse jaren ‘60/’70 artiesten kunnen hun opwachting maken.

In het café-restaurant kan een Hollands feest plaatsvinden. Met Nederlandstalige muziek en oud Hollandse spelletjes. Of willen de gasten liever hun geluk beproeven tussen de maffiosi? Dat kan dan in de Bassment bij het maffiafeest, waar uw gasten Blackjack en Roulette kunnen spelen. Ondertussen voorziet ons personeel uw gasten van drankjes en hapjes. Uw bedrijfsfeest kan uitgebreid worden zoals u wenst.

 

Laat je volledig ontzorgen, wij zorgen voor een spetterend programma!
Of neem contact op

Uitgebreid aanbod

Een bedrijfsfeest in Brabant bij de Gouden Leeuw Terheijden is volledig naar eigen wens in te richten. Zo kan het bijvoorbeeld aangevuld worden met:
– ontvangst door lakei
– cartoontekenaar
– troubadour
– karaoke
– spelquiz

We hebben ons aanbod zo uitgebreid mogelijk gemaakt zodat er voor ieder wat wils bij zit. Dus organiseert u binnenkort een personeelsuitje in Brabant? En wilt u volledig ontzorgt worden en een spetterend programma hebben voor uw personeel of zakenrelaties? Wij kunnen u van dienst zijn als het gaat om het organiseren van een bedrijfs- en personeelsuitje in Brabant. Een jubileum, zakelijk succes of bedrijfsfeest in Brabant viert u bij de Gouden Leeuw Terheijden. We verrassen u graag met onze creatieve ideeën over aankleding, bediening én presentatie.