Wilt u een onvergetelijke bruiloft en trouwen in de omgeving van Breda? Bij de Gouden Leeuw Terheijden bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften en hebben de perfecte locatie voor u.  In het idyllische plaatsje Terheijden, nabij Breda treft u een unieke, sfeervolle locatie waar uw bruiloft perfect gevierd kan worden. De Gouden Leeuw Terheijden is goed te bereiken en biedt gratis parkeergelegenheid.

Voor een bruiloft nabij Breda beschikt De Gouden Leeuw over een café- restaurant met terras, sfeervolle zalen en de Bassment. De zalen hebben allen een geheel eigen stijl. U kunt de verschillende ruimtes met elkaar combineren gedurende de dag, waardoor u een originele combinatie creëert voor uw bruiloft! Voor een onbezorgde bruiloft nabij Breda en Etten-leur zijn wij de geschikte partner. U kunt uw bruiloft op onze locatie zo uitgebreid maken als u zelf wilt.

Om u het makkelijk te maken hebben wij twee compleet verzorgde all in bruiloft arrangementen gemaakt compleet met diner, drive in show, hapjes en dranken. Natuurlijk kunnen we voor u ook uw bruiloft helemaal op maat maken. Maak uw verdere wensen aan ons kenbaar en wij denken graag met u mee.

feestgids 2022-2023

Uw huwelijk op een mooie locatie vieren nabij Breda? Ontdek het vrijblijvend!
Of neem contact op
Witte kerkje Terheijden

Prachtige trouwlocatie ‘Het witte kerkje’

Wilt u trouwen nabij Breda of Etten- leur? Combineer dan de prachtige trouwlocatie ‘Het witte kerkje’ met onze feestlocatie. Het witte kerkje ligt op 50 meter afstand van de Gouden Leeuw en is een officiële trouwlocatie van de gemeente Drimmelen. Een hele sfeervolle, romantisch en intieme trouwlocatie. Ga naar de website als u meer informatie wilt over het trouwen op deze locatie.

www.wittekerkjeterheijden.nl

 

TIP: Kijk ook op onze entertainment pagina voor tips en extra entertainment mogelijkheden.