Originele feestlocatie huren? Vanuit Noord-Brabant bieden wij meerdere zalen te huur aan voor een spetterend feest op een originele locatie

Onze originele feestlocatie kunt u huren voor vrijwel elke feestelijke gebeurtenis; van bedrijfsfeest tot huwelijksfeest en van receptie tot jubileumfeest. Afhankelijk van het aantal gasten kunt u één zaal of meerdere zalen huren. Wij kunnen groepen ontvangen vanaf 30 tot 250 personen. Alle zalen op onze feestlocatie nabij Breda, provincie Noord-Brabant, zijn sfeervol aangekleed en voorzien van airconditioning. Met ons gastvrije team zijn wij in staat om elk feest tot in de puntjes te organiseren waarbij service hoog in het vaandel staat. Wilt u weten wat onze prijzen zijn? U kunt direct een offerte aanvragen.

Neem contact met ons op

In Noord-Brabant zijn talloze feestlocaties te vinden die u kunt huren voor een verjaardag, bruiloft, themafeest of bedrijfsuitje. Toch kiezen veel mensen bewust voor het huren van onze originele feestlocatie. Dit komt onder meer doordat wij elke zaal in de gewenste stijl kunnen inrichten. Wilt u bijvoorbeeld een themafeest organiseren? Swingen op de muziek van jaren ’70 of ’80? Vrijwel niets is onmogelijk. Een ander voordeel van onze feestlocatie is de goede bereikbaarheid. Vanaf de snelweg bent u snel op de plaats van bestemming en er zijn ook voldoende gratis parkeerplaatsen.

Originele feestlocatie huren in Noord-Brabant

Onze feestlocatie in Noord-Brabant heeft een bijzondere sfeer en is daarmee een perfecte locatie voor een origineel en gezellig feest. Het doel of thema van uw feest bepaalt grotendeels de zaalindeling. Wilt u dat mensen rustig met elkaar kunnen praten? Of moeten de voetjes van de vloer? Is er een bedrijfsdoel gehaald en worden medewerkers met een speech bedankt? Wij zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw gasten.

Zonder twijfel is onze locatie één van de meest bijzondere feestlocaties in de regio van Breda. Koks, bedienend personeel en muzikaal entertainment hebben we in eigen beheer en daarom kunnen wij onze hoge kwaliteit te allen tijde waarborgen. Met onze kennis op het gebied van facilitaire voorzieningen, het eigen materiaal en de samenwerking met diverse leveranciers zijn er vele mogelijkheden om samen met u een passende invulling te geven aan uw feest of evenement.

Feestlocatie te huur tegen een scherpe prijs

Uw feest dient een onvergetelijke happening te worden. Alle ingrediënten dienen daarvoor op elkaar te worden afgestemd. Een bijzondere feestlocatie, goede kwaliteit in de culinaire voorzieningen, scherpe prijs, en bovenal een team dat luistert naar uw wensen. Wij zijn er voor ú!

Wilt u onze unieke feestlocatie even ten noorden van Breda bezichtigen? U bent van harte welkom. Wel adviseren wij u om van tevoren een afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd kunnen vrijmaken om u een rondleiding te geven. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij met u de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. U kunt natuurlijk ook direct onze feestlocatie in Noord-Brabant huren voor bijvoorbeeld uw trouwfeest of bedrijfsuitje. Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om zeer ruim van tevoren de zaal te reserveren. Weet u de datum al van uw feest? Laat het ons weten. Wij noteren alvast uw komst. Gemakshalve geven wij u onderstaand nog een overzicht vanuit welke plaatsen wij uitstekend te bereiken zijn.

  • Breda
  • Drimmelen
  • Etten-Leur
  • Klundert
  • Moerdijk
  • Oosterhout
  • Zevenbergen