Op zoek naar een origineel groepsarrangement in Noord-Brabant? Wij bieden een ruime keuze!

Onze groepsarrangementen in Noord-Brabant bieden voor elk wat wils. Op de fiets het zuiden van Breda verkennen of met de bus naar het eiland Tiengemeten? Op het eiland zijn verschillende wandelroutes uitgezet, zodat u kunt genieten van de prachtige flora en fauna. Wilt u liever struinen door de tuinen van Bouvigne of een bezoek brengen aan een originele struisvogelfarm? Elk groepsarrangement is bij ons afwisselend en u kunt rekenen op een heerlijke catering. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Surf naar onze arrangementenfolder om een keuze te maken!

Neem contact met ons op

Beste groepsarrangementen in Noord-Brabant

Een groepsarrangement kunt u boeken vanaf 20 personen. U kunt gaan met collega’s, clubvrienden, een groepje gepensioneerden, vereniging of familie, maar natuurlijk ook voor het vieren van een verjaardag of bruiloft. Samen een dagje uit kan verschillende redenen hebben. Heeft u iets te vieren of wilt u voor uw jaarlijkse bedrijfsuitje eens iets anders beleven dan een gewoon feest, dan is een groepsarrangement een leuk idee. Wij bieden u de beste groepsarrangementen in Noord-Brabant, dit voor zowel een huwelijksfeest als een themafeest. U wilt toch voor uw huwelijk een mooi trouwfeest?

Een bedrijfsuitje organiseren is elk jaar weer een lastige klus. Er zijn vele wensen en voorkeuren en uiteindelijk ligt de beslissing bij de organisator. Iedereen moet het ten slotte naar zijn zin hebben tijdens het uitstapje. Bent u dit jaar aan de beurt om een bedrijfsuitje te organiseren? Kies dan voor één van onze unieke en bijzondere groepsarrangementen. Wij nemen u graag alle zorg uit handen.

Bijzonder groepsarrangement

Een bijzonder groepsarrangement voor meer dan 35 personen is onze dagtocht naar Rotterdam. Op dinsdag en zaterdag vindt u hier de grootste buitenmarkt van Nederland met een unieke foodcultuur. Ook kunt u een bezoek brengen aan de eerste overdekte foodmarkthal die elke dag open is. Het gebouw is een kunstwerk op zich. In de loop van de middag schepen wij in voor een bijzondere rondvaartocht. U ziet de indrukwekkende skyline aan u voorbij glijden. Na afloop kunt u genieten van een heerlijk driegangendiner in ons luxe restaurant.

In onze folder treft u een duidelijk beschrijving aan van al onze groepsarrangementen. U leest erin dat wij tochten organiseren door en naar Oosterhout, Zevenbergen, Drimmelen, Etten-Leur, Klundert en Moerdijk. Ook staan hier de prijzen per persoon bij vermeld. Wilt u een origineel groepsarrangement op maat? Ook dan bieden wij mogelijkheden. Leg uw wensen maar eens aan ons voor. Wij zijn flexibel en altijd bereid om met u mee te denken.

Groepsarrangementen in België

Wij organiseren ook groepsarrangementen in België. In de winterperiode kunt u deelnemen aan een tocht door de Belgische Noorderkempen. Het Vlaamse Kempenland neemt het grootste deel van de Belgische provincies Antwerpen en Limburg in, en het uiterste noorden van Vlaams-Brabant. Wij bezoeken samen met u de stad Turnhout waar wij onder meer een bezoek brengen aan de Sint-Pieterskerk. Daarnaast ziet u de sfeervolle grote markt met kerststal. Ook dit groepsarrangement wordt afgesloten met een heerlijk driegangendiner of groepsmenu op onze locatie in Noord-Brabant, net ten noorden van Breda.

Een groepsarrangement of groepsuitje hoeft geen kwestie te zijn van prioriteiten stellen, want ons programma is zo afwisselend dat iedereen zich kan vermaken. Wilt u toch liever een groepsarrangement op maat? Bespreek met ons uw ideeën en/of wensen. Wij hebben een ruime ervaring en beschikken over een breed netwerk. Wij zijn u graag van dienst.