Uniek partycentrum in Noord-Brabant, net ten noorden van Breda. Toplocatie en vele mogelijkheden!

Ons partycentrum in Terheijden, Noord-Brabant, beschikt over meerdere zalen en is geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen van 20 tot 300 personen. Daarnaast kunnen wij de catering verzorgen van een uitgebreid meergangen diner tot kleine warme en koude hapjes. Wij zorgen voor een perfecte zaalindeling en de tafels worden ingegedekt met linnen kleden, mooie wijnglazen en verse bloemen. Elk feest en (zakelijke) bijeenkomst kunnen wij volledig naar uw wensen verzorgen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op

Partycentrum op toplocatie

De ideale ligging van ons bijzondere partycentrum en onze Brabantse gastvrijheid zorgen ervoor dat wij voor veel gelegenheden de perfecte uitvalsbasis zijn. Voor goed georganiseerde feesten en zakelijke bijeenkomsten bieden wij een toplocatie, zoals u dit mag verwachten van een gerenommeerd partycentrum. U vindt er een gezellige bar, uitstekend restaurant, sfeervolle feestzalen én een bijzonder vlotte en uiterst vriendelijke bediening. Wij zijn een team dat luistert naar uw wensen en voldoet aan verwachtingen, zoals u van bijzondere partycentra moet kunnen verwachten.

Onze zalen zijn geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals voor een huwelijksfeest, verjaardag, vergadering of workshop. Er kan gezorgd worden voor technische apparatuur, zoals microfoons, een beamer en een geluidsinstallatie. Voor feesten zijn er verschillende entertainmentmogelijkheden, van drive-in show tot unieke themafeesten. The sky is the limit, dus maak uw wensen voor uw feest of evenement kenbaar en wij zorgen voor de juiste invulling.

Originele ideeën

Wij onderscheiden ons van andere partycentra in Noord-Brabant onder meer dankzij onze bijzonder originele ideeën. In ons partycentrum kunt u onder meer gebruikmaken van een digitaal gastenboek. Hoe het werkt? Bij de entree kunnen wij een videozuil plaatsen. In de videozuil bevindt zich een touchscreenmonitor en een camera met microfoon. Elke gast kan zijn/haar of gezamenlijk een videoboodschap achterlaten. Na afloop van het feest worden alle felicitaties voor uw huwelijk of verjaardag op een USB gezet, die u mee naar huis kunt nemen.

Wilt u uw feest beginnen met een leuke ontvangst? U kunt uw gasten bijvoorbeeld onthalen door een troubadour, lakei of een ‘verstrooide’ ober. Dit zorgt voor hilarische momenten en geeft direct een ontspannen sfeer. Heeft u een eigen origineel idee? Leg het eens aan ons voor. Wij denken graag met u mee om de juiste oplossing te bieden.

Ons partycentrum is de ideale feestlocatie. Voor het organiseren van een feest is dat belangrijk om de volgende reden(en). Het type feestlocatie geeft een belangrijk deel van de sfeer mee. Wij waken voor een ruimte die te benauwd is doordat deze te klein is en een ruimte die te groot is waardoor een feest ongezellig wordt. Onze zalen zijn flexibel qua indeling en aankleding, zodat wij altijd een passende optie kunnen bieden. In ons prachtige pand hebben reeds vele feesten plaatsgevonden, zoals bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten en groepsdiners.

Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een partycentrum in Noord-Brabant in de buurt van Breda? Dan bent u bij De Gouden Leeuw dus aan het juiste adres. Neemt u maar eens contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Gemakshalve geven wij u nog een overzicht vanuit welke plaatsen wij uitstekend te bereiken zijn.

  • Breda
  • Drimmelen
  • Etten-Leur
  • Klundert
  • Moerdijk
  • Oosterhout
  • Zevenbergen