Trainingsruimte huren in Noord-Brabant? Wij bieden sfeervolle en functionele ruimtes!

Onze unieke trainingsruimte in Terheijden, Noord-Brabant, even ten noorden van Breda, kan geheel aan uw wensen worden aangepast. Omdat iedere klant een andere manier heeft van lesgeven en presenteren zijn onze ruimtes zo effici├źnt mogelijk gemaakt, voor zowel formele als informele trainingen. U kunt kosteloos gebruik maken van onze audiovisuele middelen, zoals een beamer met scherm, flip-over, geluidsinstallatie en draadloze microfoon. Een trainingsruimte kan plaats bieden aan 10 tot 250 personen. Voor bijzonder grote gezelschappen kunnen wij ook enkele ruimtes met elkaar combineren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Neem contact met ons op

Trainingsruimte te huur voor vele doeleinden

Een trainingsruimte kunt u huren voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld voor een bijzondere demonstratie, een seminar, een workshop, bedrijfsuitje of een cursus. Wij bieden niet uitsluitend de ruimte aan, want u kunt ook gebruikmaken van een goed verzorgde catering. U kunt eenmalig onze trainingsruimte huren, maar als u voor een langere periode een cursus geeft is het handig als u uw cursisten steeds weer op dezelfde locatie kunt ontvangen. Hier kunnen wij samen met u duidelijke afspraken over maken.

De meeste trainingen hebben als doel om de vaardigheden of expertise van de deelnemer/cursist te vergroten. Soms kan er behoefte zijn aan extra ruimte om bepaalde trainingen/oefeningen te doen. Bij het bepalen van de trainingsruimte en de opstelling in de zaal kunnen wij hier uiteraard rekening mee houden. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen er dan ook voor dat alles naar wens zal verlopen.

Trainingsruimte voor informatiebijeenkomst

Onze trainingsruimte kunt u ook huren om bijvoorbeeld medewerkers te informeren. Wilt u bijvoorbeeld dat uw medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen? U kunt dit doen via de digitale weg, maar bijeenkomen op een andere locatie dan uw eigen bedrijf kan toch de motivatie net iets meer verhogen. Steeds meer bedrijven betrekken hun medewerkers bij beslissingen en het het maken van plannen. Ze raken hierdoor meer betrokken bij het beleid en zullen zich meer willen inspannen om de gestelde doelen te bereiken. Soms kan het goed zijn om buiten de comfortzone van uw bedrijfspand te treden. Een inspirerende locatie haalt u uit de dagelijkse hectiek en zorgt voor energie en nieuw elan.

Wij zijn samen met u in staat om elke trainingsbehoefte of informatiebijeenkomst te faciliteren en deze tot een groot succes te maken. De centrale ligging van onze trainingsruimte in Noord-Brabant is ideaal. Voeg daarbij de rustige omgeving en onze professionele service en bijzondere gastvrijheid, dan is de keuze voor De Gouden Leeuw zo gemaakt. De afgelopen jaren hebben al veel bedrijven en particulieren met veel plezier gebruik gemaakt van onze originele locatie.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Wilt u meer informatie over onze originele trainingsruimte in Noord-Brabant? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wilt u de ruimte eens komen bezichtigen? Dan maken wij graag met u een afspraak. U kunt ook direct een offerte aanvragen. U kunt rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding, want onze prijzen zijn alleszins redelijk. Gemakshalve geven wij u nog een overzicht vanuit welke plaatsen wij uitstekend te bereiken zijn.

  • Breda
  • Drimmelen
  • Etten-Leur
  • Klundert
  • Moerdijk
  • Oosterhout
  • Zevenbergen