Trouwen in Breda? Vier uw bruiloft dicht in de buurt op een toplocatie

Breda is één van de mooiste steden in Brabant om te trouwen. Er zijn veel bruidsparen die voor deze mooie stad kiezen, want de historische panden en het fraaie groene stadspark lenen zich bij uitstek voor een prachtige fotoreportage. Op steenworp afstand van Breda bevindt zich onze toplocatie waar u uw trouwfeest in stijl kunt vieren. Wij hebben de beschikking over diverse zalen die voor het herbergen van grote groepen met elkaar gecombineerd kunnen worden. Er is voldoende plaats voor zeker 250 gasten en elke zaal kan ingericht worden zoals u dit wenst. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct online een offerte aan.

Neem contact met ons op

Trouwen in Breda? Geniet van onze gastvrijheid

Trouwen in Breda is de perfecte gelegenheid voor het geven van een geweldig feest. Een feest dat zeker uitbundig gevierd mag worden. Het zal beslist één van de mooiste dagen uit uw leven worden, want bij ons kunt u genieten van elk moment. Wij zorgen voor een romantische omgeving, perfecte catering én u maakt kennis met onze gastvrijheid. Om gastvrij te zijn zetten wij een stapje extra, want wij vinden het belangrijk dat elke gast terugdenkt aan een mooi en verzorgd feest.

De basis van onze gastvrije organisatie is om uw behoeften en wensen te inventariseren. Daarvoor gaan wij graag met u in gesprek, zodat wij weten wat uw verwachtingen zijn. Gedurende het gesprek geven wij een rondleiding en zetten wij uw wensen om in een programma op maat. Ieder feest is per slot van rekening uniek. Uw verwachtingen proberen wij zeker te overtreffen, zodat u samen met uw gasten kunt terugkijken op een geweldig feest.

Nabij Breda vindt u de perfecte locatie

Trouwen is iets waar u samen met uw partner, maar ook met uw directe omgeving naar toe leeft. Vrienden, familie en collega’s willen samen met u genieten. Wij zorgen ervoor dat iedereen op en top wordt verzorgd en onze locatie is de perfecte plek om dit te doen.

Wie wil trouwen in Breda gaat voor de ceremonie naar het gemeentehuis of naar de kerk. U kunt echter ook kiezen om te trouwen op slechts 50 meter van onze toplocatie in Terheijden. Hier staat een prachtige witte kerk waar de ceremonie in stijl kan worden voltrokken. Vervolgens kunt u uw deze feestelijke gebeurtenis bij ons vieren.

Speciale arrangementen

U kunt onder meer kiezen voor een all inclusive bruiloft of een all-inclusive ‘de luxe’ bruiloft met net dat beetje extra. Bij dit speciale arrangement horen onder meer een champagnetoren met bruidstaart, diner, dranken inclusief mixen en speciaal bieren en een gezellige drive-in show en verlichte dansvloer. Tot in de late uurtjes kunt u dansen of van elkaar genieten onder het genot van een hapje en drankje.

Verder op deze website kunt u meer lezen over onze speciale arrangementen. Heeft u andere wensen? Laat het ons weten, want gastvrijheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Indien gewenst, verzorgen wij u feest geheel op maat. Op deze wijze krijgt trouwen nabij Breda wel een heel bijzonder tintje. Wij doen er alles aan om van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven te maken.