Bijzondere trouwlocatie te huur in Noord-Brabant voor de mooiste dag van uw leven

Uw trouwdag is één van de mooiste dagen uit uw leven. Iedereen viert en beleeft dit trouwfeest op zijn eigen manier; groots met alles erop en eraan of intiem in besloten kring. Een originele trouwlocatie huren is dan ook meer dan het reserveren van een zaal. Onze trouwlocatie in Terheijden, Noord-Brabant, net even boven Breda, is onder meer bijzonder, omdat er op slechts 50 meter afstand in een romantische witte kerk de ceremonie kan worden voltrokken. Het is een lieflijke optie waar u gebruik van kunt maken, maar beslist geen voorwaarde. Onze trouwlocatie is ook te huur voor uitsluitend uw huwelijksfeest. Bent u benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Leest u dan eens verder of neem gerust eens contact met ons op.

Neem contact met ons op

Om het u op deze feestelijke dag zo makkelijk mogelijk te maken kunt u kiezen uit één van onze speciale arrangementen met diner, drive in show, hapjes en dranken. Wilt u liever een origineel arrangement dat geheel aan uw wensen voldoet? Afhankelijk van het aantal gasten dat u verwacht, kunnen wij u adviseren wat de beste optie voor u zou kunnen zijn. Uiteindelijk bent u degene die bepaalt, want het is uw grote dag. Wij zorgen ervoor dat de trouwlocatie naar wens wordt ingericht.

Bijzondere trouwlocatie in Noord-Brabant huren

Onze bijzondere trouwlocatie is te huur voor zowel grote als kleine bruiloften. Wij bieden u een keuze uit één of meerdere zalen die eventueel met elkaar gecombineerd kunnen worden. Daarnaast kunt u bij mooi weer gebruikmaken van een gezellig ingericht terras, zodat u samen met uw gasten nog een tijdje kunt genieten van de zon.

Trouwlocaties kunnen nogal eens van elkaar verschillen qua sfeer, service en prijs. Het is dan ook logisch dat u met een kritische blik kijkt naar wat wij u kunnen bieden. Om u ervan te overtuigen dat wij een unieke en originele trouwlocatie bieden tegen een scherpe prijs, nodigen wij u bij deze uit om eens langs te komen. Wij laten u graag zien wat er mogelijk is. Tevens kunt u een kijkje nemen bij het nostalgische witte kerkje 50 meter verderop. De kerk behoort tot de zogenaamde 'Lodewijkkerkjes' en het is een officiële trouwlocatie in de mooie gemeente Drimmelen.

Trouwlocatie te huur die past bij uw stijl én budget

Het is belangrijk dat uw trouwlocatie past bij uw stijl en budget. Wij maken hier duidelijke afspraken over, zodat er geen verrassingen achteraf zijn. U kunt zorgeloos trouwen en feest vieren als u uw zaken goed heeft geregeld. Samen met ons hoeft u zich daar beslist geen zorgen over te maken. De verhuur en de organisatie is bij ons in vertrouwde handen. Op deze bijzondere dag wordt alles tot in de puntjes geregeld, want wij willen dat u optimaal geniet van een droom die uitkomt.

Voor elk bruidspaar hebben wij een passende zaal of zalen te huur om de mooiste momenten van hun leven te beleven. Het is tevens één van de meest unieke trouwlocaties in Noord-Brabant waarbij de volledige catering voor het gezelschap verzorgd kan worden. Zegt u ja tegen onze bijzondere trouwlocatie in de buurt van Breda? Dan kunt u direct reserveren of een afspraak maken. De kosten c.q. de prijzen zijn heel redelijk. Centraal gelegen zijn wij makkelijk bereikbaar vanuit onder meer de volgende plaatsen:

  • Breda
  • Drimmelen
  • Etten-Leur
  • Klundert
  • Moerdijk
  • Oosterhout
  • Zevenbergen