Trouwzaal in Noord-Brabant te huur tegen een gunstige prijs. Vraag direct een offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte locatie in de buurt van Breda (Noord-Braban) om uw bruiloft te vieren? Een trouwzaal kunt u bij ons huren tegen een betaalbare prijs zonder dat u hiervoor kwaliteit hoeft in te leveren. Onze ruime ervaring maakt van ons een betrouwbare partij met redelijke prijzen. Zowel in de voorbereiding van het feest als op de dag zelf zullen wij u zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen en alles tot in detail regelen. Onze trouwzalen voor een mooi huwelijksfeest hebben elk een eigen karakter. Bent u benieuwd naar wat wij u voor uw huwelijk kunnen betekenen? Voor meer informatie kunt u een afspraak maken of direct een offerte aanvragen.

Neem contact met ons op

Trouwen is al een hele grote stap in uw leven, laat staan de voorbereiding van diverse andere activiteiten. Omdat er een grote hoeveelheid trouwzalen zijn in Noord-Brabant moet u goed bewust zijn van uw beslissing. Welke locatie wilt u bijvoorbeeld voor uw trouwfeest en wat is uw budget? Kosten van een bruiloftsfeest kunnen al snel oplopen en dan is het fijn als u van tevoren weet waar u aan toe bent. Afhankelijk van uw wensen geven wij u een duidelijke prijsopgave, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Per koets naar onze trouwzaal

Voor wie wil trouwen in Noord-Brabant gaat voor de ceremonie naar het gemeentehuis of naar de kerk. U kunt echter ook kiezen om te trouwen op slechts 50 meter van onze toplocatie in Terheijden. Hier staat een prachtige, nostalgische witte kerk waar de ceremonie in stijl kan worden voltrokken. Er zijn ca. 120 zitplaatsen voor uw gasten en na afloop kunt u lopend of bijvoorbeeld per koets naar de unieke trouwzaal vertrekken.

In één van onze mooie trouwzalen zorgen wij voor een juiste inrichting, goed verzorgde catering én entertainment. De meeste bruidsparen willen muziek op hun feest. Uiteraard kunnen wij dit ook verzorgen. Wij kunnen voor u een originele drive-in show organiseren, maar u kunt ook uw favoriete zanger(es) of band uitnodigen. Wij zorgen dan voor de eventuele extra benodigde apparatuur.

Trouwzalen voorzien van alle moderne gemakken

Een bijzondere locatie zorgt voor een onvergetelijke indruk bij de gasten. Al onze trouwzalen ademen de juiste sfeer uit en zijn van alle moderne gemakken voorzien. In een sfeervolle en gezellige omgeving kunnen uw gasten genieten van uw feest. Er is voldoende parkeergelegenheid en onze locatie is makkelijk bereikbaar vanaf diverse snelwegen, zoals de A59, A27, A16 en de Belgische E19.

Voor zowel kleine als grote gezelschappen zijn onze unieke trouwzalen geschikt, van 30 tot 250 personen. Voor een groot gezelschap kunnen wij zalen met elkaar combineren, zodat iedereen voldoende zit- en bewegingsruimte heeft. Elke trouwzaal beschikt over een aircosysteem. Dit is erg belangrijk, want het zorgt voor een gezond binnenklimaat.

De rustige ligging, de (gratis) parkeermogelijkheden, het schitterende zicht, de vlotte bereikbaarheid en de gemoedelijke sfeer maken van onze locatie de ideale plek om uw bruiloft te vieren. Voor vragen of reserveringen kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook voor een vrijblijvende bezichtiging van de trouwzalen kunt u ons benaderen. Gemakshalve geven wij u nog een overzicht vanuit welke plaatsen wij uitstekend te bereiken zijn.

  • Breda
  • Drimmelen
  • Etten-Leur
  • Klundert
  • Moerdijk
  • Oosterhout
  • Zevenbergen