Trouwzaal in Noord-Brabant te huur tegen een gunstige prijs. Vraag direct een offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte locatie in Noord-Brabant in de buurt van Breda om uw bruiloft te vieren? Een trouwzaal kunt u bij ons huren tegen een betaalbare prijs zonder dat u hiervoor kwaliteit hoeft in te leveren. Onze ruime ervaring maakt ons een betrouwbare partij met redelijke prijzen. Zowel in de voorbereiding van het feest als op de dag zullen wij u zoveel mogelijk zorgen ontnemen en alles tot in de details regelen. Onze trouwzalen voor een mooi huwelijksfeest hebben elk een eigen karakter. Bent u benieuwd naar wat wij u voor uw huwelijk kunnen bieden? U kunt een afspraak maken of direct een offerte aanvragen.

Neem contact met ons op

Trouwen is al een hele grote stap in uw leven, laat staan de voorbereiding van diverse andere activiteiten. Omdat er een grote hoeveelheid aan keuze is in Noord-Brabant met betrekking tot de trouwzaal moet u goed bewust zijn van uw beslissing. Welke locatie wilt u bijvoorbeeld voor uw trouwfeest en wat is uw budget? Kosten van een bruiloftsfeest kunnen al snel stijgen en dan is het fijn als u van tevoren weet waar u aan toe bent. Afhankelijk van uw wensen geven wij u een duidelijke prijsopgave, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Per koets naar onze trouwzaal

Voor wie wil trouwen in Noord-Brabant gaat voor de ceremonie naar het gemeentehuis of naar de kerk. U kunt echter ook kiezen om te trouwen op slechts 50 meter van onze toplocatie in Terheijden. Hier staat een prachtige, nostalgisch witte kerk waar de ceremonie in stijl kan worden voltrokken. Er zijn ca. 120 zitplaatsen. Na afloop kunt u lopend of bijvoorbeeld per koets naar de unieke trouwzaal vertrekken.

In één van onze mooie trouwzalen zorgen wij voor een juiste inrichting, goed verzorgde catering én entertainment. De meeste bruidsparen willen muziek op hun feest. Uiteraard kan dit. Wij kunnen voor u een originele drive-in show organiseren, maar u kunt ook uw favoriete zanger(es) of band uitnodigen. Wij zorgen voor de eventuele extra apparatuur.

Trouwzalen voorzien van alle moderne gemakken

Een bijzondere locatie zorgt voor een onvergetelijke indruk bij de gasten. Al onze trouwzalen ademen sfeer uit en zijn van alle moderne gemakken voorzien. In een sfeervolle en gezellige omgeving kunnen uw gasten genieten van uw feest. Er is voldoende parkeergelegenheid en onze locatie is makkelijk bereikbaar vanaf diverse snelwegen.

Voor zowel kleine als grote gezelschappen zijn onze unieke trouwzalen geschikt, van 30 tot 250 personen. Voor een groot gezelschap kunnen wij zalen met elkaar combineren, zodat iedereen voldoende zit- en bewegingsruimte heeft. Elke trouwzaal beschikt over een aircosysteem. Dit is erg belangrijk, want het zorgt voor een fris binnenklimaat.

De rustige ligging, de (gratis) parkeermogelijkheden, het schitterende zicht, de vlotte bereikbaarheid en de gemoedelijke sfeer maken van onze locatie een ideale plek om uw bruiloft te vieren. Voor vragen of reserveringen kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook voor een vrijblijvende bezichtiging van de trouwzalen kunt u ons benaderen. Gemakshalve geven wij u nog een overzicht vanuit welke plaatsen wij uitstekend te bereiken zijn.

  • Breda
  • Drimmelen
  • Etten-Leur
  • Klundert
  • Moerdijk
  • Oosterhout
  • Zevenbergen