Bijzondere vergaderlocaties in Noord-Brabant. Goede bereikbaarheid en scherpe prijzen

Wij bieden u een bijzondere vergaderlocatie die past bij het doel van uw vergadering. Een geslaagde vergadering wordt inhoudelijk natuurlijk door de voorzitter gefaciliteerd. Alles daar omheen nemen wij u graag uit handen. Wij kunnen zorgdragen voor audiovisuele apparatuur in de vergaderruimte en de catering wordt op maat verzorgd. De catering kan bijvoorbeeld bestaan uit een lunch of borrel/hapjes of een diner. Ook voor het houden van een bedrijfspresentatie is onze vergaderlocatie in Noord-Brabant in de buurt van Breda uitstekend geschikt. Onze locatie is goed bereikbaar, (gratis) parkeergelegenheid voor de deur en wij bieden scherpe prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte voor het huren van een vergaderruimte aan.

Neem contact met ons op

Vergaderlocatie voor 10 tot 250 personen

Onze originele vergaderlocatie in Noord-Brabant biedt ruimte aan 10 tot maximaal 300 personen en is dus ook zeer geschikt voor vergaderingen van grote bedrijven. Een zaal kan geheel naar wens worden ingericht. Standaard is de nodige apparatuur aanwezig zoals een flip-over, beamer met scherm, geluidsapparatuur, wifi en een draadloze microfoon. Als u actief bezig bent wilt u niet met een microfoon in uw hand staan of aan kabels vastzitten. Zeker bij een bedrijfspresentatie kan dit een groot voordeel zijn. Wilt u een bedrijfspresentatie komen geven? Laat ons uw doel weten, want dan zorgen wij voor de juiste opstelling om het beste resultaat te behalen.

Bedrijfspresentaties kunnen voor bedrijven van groot belang zijn, zeker in economisch lastige tijden. Het is fantastische reclame voor uw bedrijf. Althans, als het goed wordt verzorgd. Dankzij onze ervaring, middelen en kennis zijn wij voor u een betrouwbare partner. Al veel bedrijven hebben in de loop der jaren met succes gebruikgemaakt van onze bijzondere vergaderlocatie. Onze zalen hebben als originele vergaderruimte een rustige unieke ligging en een goede akoestiek.

Verschillende zaalopstellingen mogelijk

Ons land kent een echte vergadercultuur. Om effectief te vergaderen kiezen steeds meer bedrijven ervoor om dit buiten de deur te doen. Een vorm van efficiency, maar ook om doelbewust te vergaderen. Om aan deze behoefte te voldoen, zijn er tegenwoordig veel vergaderlocaties in de provincie Noord-Brabant te vinden die te huur zijn. Wij onderscheiden ons door onze goede bereikbaarheid vanaf diverse snelwegen, service, creativiteit en flexibiliteit. Onze zalen zijn daarom geschikt voor zowel formele als informele vergaderingen en bijeenkomsten. Wij kunnen zorgdragen voor een zaalopstelling zoals u dit wenst.

Bijeenkomen op de vergaderlocatie van De Gouden Leeuw in Brabant staat garant voor sfeervol en warm vergaderen. In een gemoedelijke sfeer verzorgen wij uw vergadering, bedrijfspresentatie, workshop of lezing tot in de puntjes. Van opstelling tot smakelijke catering, waarbij u de vrijheid heeft om een eigen sfeer te creëren. Ons team zal ervoor zorgen dat uw vergadering een succes wordt en dat u met een voldaan gevoel terug kunt kijken op een comfortabele en goed verzorgde meeting.

Offerte op maat

Graag vernemen wij uw wensen, betreffende het aantal personen, zaalopstelling, gewenste verzorging en apparatuur, zodat wij u kunnen adviseren en begeleiden in het organiseren van uw bijeenkomst. Wij maken graag een offerte voor u op maat. Gemakshalve geven wij u nog een overzicht vanuit welke plaatsen onze vergaderlocatie in Noord-Brabant uitstekend bereikbaar is.

  • Breda
  • Drimmelen
  • Etten-Leur
  • Klundert
  • Moerdijk
  • Oosterhout
  • Zevenbergen