Zaaltje te huur voor een bedrijfsuitje, bruiloft, themafeest, verjaardag of ander feest in Noord-Brabant nabij Breda

Onze zalen zijn te huur voor elk type feest, zodat u zorgeloos iedere feestelijke gelegenheid in stijl kunt vieren. U kunt een zaaltje huren voor een klein feest, maar wij kunnen ook zalen met elkaar combineren voor grote gezelschappen. Bent u op zoek naar een zaal in Noord-Brabant voor bijvoorbeeld uw huwelijksfeest, verjaardag of bedrijfsfeest? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct online een offerte aan, want wij hanteren heel redelijke prijzen.

Neem contact met ons op

Voor uw verjaardag zoekt u wellicht een zaaltje bij u in de buurt. Centraal gelegen in Noord-Brabant zijn wij goed bereikbaar vanaf diverse snelwegen. Een verjaardag vieren op een andere locatie dan thuis geeft een extra dimensie aan uw feest. U wordt in het zonnetje gezet zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om de catering en de entourage. Dit regelen wij namelijk allemaal voor u.

Zaaltje huren in Noord-Brabant tegen een scherpe prijs

Wij zorgen voor een vlotte bediening en bieden een brede keuze aan eten en drinken. Indien gewenst, stellen wij speciaal voor uw verjaardag een uniek keuzemenu samen. U houdt hiermee de kosten in de hand en toch hebben al uw gasten de vrijheid om te nemen wat ze lekker vinden. Een zaaltje kunt u bij ons huren tegen een scherpe prijs en het weegt zeker op tegen alle rompslomp die u thuis ondervindt. Na afloop komt u thuis in een schoon huis beladen met cadeaus en enveloppen.

Onze zalen zijn ook te huur voor grote feesten en zakelijke bijeenkomsten tot 250 personen. Het huren van een zaal kan gecombineerd worden met een lunch, borrel of diner. Ook bieden wij diverse entertainment mogelijkheden zoals een drive-in show. Wilt u uw gasten op gepaste wijze ontvangen? Wij hebben diverse ideeën voor een unieke feestzaal en deze delen we graag met u. Heeft u een eigen idee? Laat het ons weten, want wij beschikken over een breed netwerk. Wij werken samen met diverse evenementenbureaus en leveranciers voor zaalverhuur.

Zaal huren voor uw huwelijksfeest

Onze zalen zijn ook te huur voor huwelijksfeesten. Dit vergt een specifieke zaalindeling en tafelschikking. Volgens de traditionele etiquette regels zitten bruid en bruidegom in het midden van de lange zijde van de tafel. Bij voorkeur staat deze tafel als stralend middelpunt in de zaal. De bruid zit aan de linkerzijde van de bruidegom, de kant van zijn hart. Naast de bruid zit de vader van de bruidegom, naast de bruidegom zit de moeder van de bruid. Uiteraard kan hiervan worden afgeweken, want het immers uw trouwfeest. U bepaalt!

De zaal is sfeerbepalend. Wij zijn ons dan ook bewust dat wij een belangrijke bijdrage leveren aan een geslaagd feest. Een te grote ruimte voor een klein gezelschap doet al snel ongezellig aan. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap zullen wij u adviseren welke zaal het meest geschikt is. Neemt u maar eens contact met ons op voor het maken van een afspraak. Uiteraard kunt u ook telefonisch een zaaltje reserveren. Gemakshalve geven wij u nog een overzicht vanuit welke plaatsen wij uitstekend te bereiken zijn.

  • Breda
  • Drimmelen
  • Etten-Leur
  • Klundert
  • Moerdijk
  • Oosterhout
  • Zevenbergen