Zaalverhuur in Noord-Brabant tegen een scherpe prijs. Vele mogelijkheden en goede service!

Onze zalen zijn geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden; van een intiem, klein feestje tot een groots bedrijfsfeest. Elke zaal kan volledig naar uw wensen worden ingericht. Ook kunnen wij meerdere zalen met elkaar combineren zodat we ook grote gezelschappen kunnen herbergen. Hiermee bieden wij op het gebied van zaalverhuur in Noord-Brabant eindeloos veel mogelijkheden. Bent u op zoek naar een bijzondere zaal voor uw bedrijfsuitje, themafeest, verjaardag of trouwfeest? Onze toplocatie nabij Breda biedt voor elk wat wils. Wilt u meer informatie of een indicatie van onze prijzen? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op

Zaalverhuur voor feesten en vergaderingen in de buurt van Breda

Zaalverhuur is een vak op zich, want elke feest of meeting is weer anders. Een origineel trouwfeest vraagt om een geheel andere opzet dan bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vergadering of een themafeest. Wij onderscheiden ons door kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit. Daardoor zijn wij in staat om succesvolle en goed georganiseerde feesten en meetings te organiseren. Al onze zalen beschikken over airconditioning en kunnen geheel in stijl van het feest worden aangekleed.

Zaalverhuur is een breed begrip, want niet alleen kunt u één van onze originele zalen huren. Wij bieden u namelijk veel meer. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij de muziekkeuze van band of een drive-in show organiseren. Wij nemen de catering met u door, bijvoorbeeld een luxe koffietafel, warm/koud buffet of bijzonder huwelijksdiner. Niets is bij ons standaard en u kunt naar eigen vermogen uw feest normaal, royaal tot luxe laten verlopen. In gezamenlijk overleg nemen wij de dag door en kunnen u vooraf een juiste prijsindicatie geven.

Onze zalen, service en catering worden door onze klanten en hun gasten alom geprezen. Door de jaren heen weten wij waar wij aan moeten denken om elk feest goed te laten verlopen. Wij hebben ervaring met diverse soorten catering. Of het nu gaat om het verzorgen van grote groepen binnen een kort tijdsbestek of een exclusief en hoogstaand diner. Aan alles wordt gedacht, zodat u zonder zorgen uw gasten kunt onthalen in één van onze mooie zalen. Wat u ook te vieren heeft, wij bieden u te allen tijde de perfecte oplossing.

Zalen met bijzondere inrichtingsmogelijkheden

Zaalverhuur is niet alleen van toepassing voor originele feesten, want bij ons worden ook bijeenkomsten, vergaderingen en trainingen georganiseerd. Niet alleen vanwege onze gunstige locatie in Noord-Brabant, maar ook vanwege de bijzondere inrichtingsmogelijkheden. Zakelijk, maar toch sfeervol kunnen wij elke ruimte omtoveren zoals u dit wenst. Laat ons weten wat uw ideeën zijn en wij denken graag met u mee. Samen met u zorgen wij dan voor een onvergetelijke bijeenkomst.

Ons partycentrum is met de auto goed bereikbaar en u kunt voor de deur uitstappen en in de directe omgeving parkeren. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt waar u en uw gasten gratis kunnen parkeren. Bent u benieuwd wat wij u verder kunnen bieden? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Onze scherpe prijzen zullen u verrassen. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken als u één van onze zalen wilt bezichtigen. Wij geven u graag een rondleiding en vertellen u wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn goed bereikbaar vanuit onder meer de volgende plaatsen:

  • Breda
  • Drimmelen
  • Etten-Leur
  • Klundert
  • Moerdijk
  • Oosterhout
  • Zevenbergen