U kunt bij ons een zaal huren nabij Oosterhout voor onder andere:

  • bedrijfspresentaties,
  • conferenties,
  • vergaderingen,
  • diploma uitreikingen
  • het geven van cursussen.

Een zaal huren op onze locatie nabij Oosterhout heeft als voordeel dat u op een persoonlijke manier uw gelegenheid beleeft in zalen welke geschikt zijn voor groepen van 10 tot 250 personen.

Zaalverhuur op een uitstekende locatie, ontdek het zelf!
Of neem contact op

Presentaties

 

Voor veel bedrijven ligt Terheijden (5 kilometer van Breda) gunstig om hun zakelijke bijeenkomsten plaats te laten vinden. Uit de drukte van Breda, makkelijk te bereiken vanuit de uitvalswegen in de mooie omgeving van Terheijden is er bij ons altijd een geschikte zaal om te huren. Daarnaast biedt de Gouden Leeuw voldoende gratis parkeergelegenheid.

Voor (bedrijfs)presentaties zijn er diverse opstellingen mogelijk en er is ruimte voor 10 tot 250 personen. De nodige apparatuur is aanwezig: flip- over, beamer met scherm, geluidsapparatuur, microfoon, draadloze microfoon en indien nodig krachtstroom.

Feestzaal verhuur

Een zaal huren nabij Oosterhout is een goede optie voor bedrijfspresentaties, conferenties, vergadering, het geven van cursussen en diploma uitreikingen.

Naast het verhuren van de zalen voor een zakelijke bijeenkomst, zijn onze zalen ook uitermate geschikt om in te zetten als feestzaal. De Gouden Leeuw Terheijden geldt als een originele feestlocatie voor uw bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest. Kijk op de pagina bruiloft en feesten voor meer informatie.

Wilt u graag in het mooie plaatsje Terheijden, nabij Breda uw bijeenkomst plaats laten vinden? Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn wat betreft een zaal huren op onze locatie nabij Oosterhout? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via de knop ‘Offerte op maat ‘.